beats by dre cheap

"Nezrela ljubav kaže: Volim te, jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te, jer te volim."

Upravo to. Volim te, jer te trebam. Trebam nekoga da mi pošalje poruku za laku noć, da sluša kako sam provela dan, da mi ispuni dan, pa makar video-chatom. Ne postoji ni jedan drugi razlog zašto te volim. Mozda što si dobra osoba. Da... Kao da te to izdvaja iz okoline. Oprosti molim te.

Kočiš me. Odustala sam od ljetnog semestra u Rusiji, odustala sam od potrage za ljetnim poslom. Zašto? Da 4 mjeseca provedem ne radeći ništa. Ne, to nisam ja. Ok, preživjet ću, al to se neće ponoviti. Pokušavam naći grad school u Europi iako mi je Harvard cilj od kad znam za sebe i sad kad sam Duke student, koji je od prvog semestra na dekanovoj listi učenika, kada imam plan za preostale 3 godine, taj Harvard je tako blizu.
Oprosti molim te, al Duke undergrad, hopefully Harvard Psychology Research Program graduate nema šta raditi u Čapljini. I da ti dođeš u Ameriku i radiš nešto, šta bi radio? Na baušteli, kao konobar? Daj... Nije to problem novca ili bilo čega takvog.
Meni treba inspiracija. Netko tko će me stalno podsjećati kako je život lijep, koliko stvari se događa okolo, netko tko će mi pokazati nešto novo, inspirativno.
Netko da mi da novu muziku, da promijenim stare ofucane i asocijativne melodije u glavi, da prozračim misli i promijenim perspektivu. Netko da mi preporuči film koji će odgovarati mojim osjećajima u danom trenutku. Netko da mi pokaže članak u novinama, o politici, znanosti, sportu, inovacijama, bilo čemu. Samo da je nešto novo. Samo da se mičem naprijed.

Treba mi netko tko će bar pratiti moj korak, ako ne voditi me za ruku, hodajući korak ispred mene.
Ne treba mi netko koga moram vući čeličnim uzetom od 3 jebena kilometra. Bez uvrede.

Poetry of a Mathematician
http://nijebitno.blogger.ba
24/03/2010 20:46