beats by dre cheap

Heeeej

Hej! Puno i previše, znaš?!
Dala bih sve da mogu večeras piti s tobom i mojim (!) bratom, slušati Balaša i imati jednostavan život u kojem te volim i voliš me i sve je na svom mjestu.
Dala bih sve da sam na onom zidiću kraj crkve, da me plašiš strašnim pričama i guraš prema psima koji trče okolo iako znaš koliko me strah. Al da me držiš i "nedaš nikome". Znaš...
Dala bih sve za bilo koju večer s ovog raspusta, za bilo koju kavu, bilo koji smotani roll, bilo koji zadnji dimić marlbora. Ma i onog westa što smo pušili kad nije bilo para. Daj mi dimić jarane. Eh kako ugriješ taj filter tako... Mali motač. xD
Majmuneeeee, volim te više od sebe, više od tog lika koji sjedi do tebe, a značio mi je uvijek najviše na svijetu. Bro, no hard feelings. Harder and stronger than these anyway none can get.
Mirza moj. Heeeeej. Još 16 tjedana točno. Eh... Puno je to. Al nije ništa, jel tako. To ne bira pamet nego srce. Moje je pogrešno biralo cjeli prošli semestar. Ovaj je tvoj.
Ne ideš spavati bez mog Laku Noć. To je obećanje. Još samo 112 poruka, znači.

Bolan volim te. Puno. I šta god bilo u sljedeća 4 mjeseca, kad dođem kući, tu si ti... E tu će tvrđavicu malo teže srušiti, to im je izvan dometa. ;) Čuvaj se.
Tvoja luda, bleso moj.

Poetry of a Mathematician
http://nijebitno.blogger.ba
19/01/2010 06:10