beats by dre cheap

E sad stvarno iskreno

Necu dovoditi u pitanje tvoje dvosmislene izjave ni cinjenicu da ti definitivno nije svejedno.

Samo cu ti reci jednu stvar.
Slomio si mi srce 3 puta.

Prvi put oni mailom u Junu. I nakon toga sam se trudila da ne spominjem nista. I islo je nekako, ustvari poprilicno dobro. Ali onda sam te vidjela u Banja Luci. I nisi bio fer. Nisi ni najmanje. I znas to.

Drugi put onom svadjom u Septembru, prekidom komunikacije. Da, ja sam inicirala, i ne mogu te kriviti za to. Ali moras mi dati kredit za samokontrolu nakon toga. Nikad nista. I u medjuvremenu si rekao da ces definitivno na Cornell. Zamolila sam te da ne apliciras ovamo ako te slucajno Cornell odbije, cisto da bi znala da ne postoji ni teoretska sansa. I onda mi dodjes s pricom da razmatras i Duke, ispadne da ti je u uzem krugu. U medjuvremenu spomenes SAT i koncentraciju, inzistiras na tome, dok ja izbjegavam sve emotivne poveznice. Das mi nadu, vecu nego ikada.

I slomis mi srce treci put. Cornell odluka nije boljela, jer se nisam ni nadala. Ova boli. Ali nece vise. Necu to sebi dozvoliti.

Moto u yearbooku: Explore everything - keep what's good. Ja ocito nisam bila good enough. MI ocito nismo bili good enough. U tom slucaju, cemu prolijevati suze.

Nekome cu biti good enough. Iako nikoga necu voljeti kao tebe. Jer voles jednom u zivotu. Ja sam svoje nazalost imala prerano.

Poetry of a Mathematician
http://nijebitno.blogger.ba
14/10/2009 00:39