beats by dre cheap

Iskreno

Kad ti kazem da zelim da dodjes to je zato sto te vidim ovdje, savrseno te vidim na campusu, medju ljudima, na predavanjima.
To nema veze s past tensom, s bilo cime sto je bilo. Treba mi prijatelj ovdje, a trebat ce i tebi netko kad krenes. I ako dodjes, u startu  ces imati najboljeg prijatelja spremnog da ti pomogne oko svega.

To ne znaci da zelim da pokusamo ponovno. Dosta je vec vremena proslo. Proci ce jos vise. Ja se nisam promijenila, i necu, jos uvijek sam ista osoba, ali dosta toga je proslo kroz moju glavu. Dosta toga se dogodilo.
Da stalo mi je. Ali ne zovem te ovamo radi "nas". Zovem te jer je ovo jedan od 5 najboljih fakulteta u Americi, poznat i priznat. Zovem te jer bi se savrseno uklopio ovdje. Zovem te kao prijatelj.

Samo zelim da si svjestan da ja znam da tvoje apliciranje na Duke nije priznanje da jos nesto osjecas. Ja i ti smo odavno samo ja i ti. I to je kristalno jasno. Ako apliciras, apliciras za fakultet. A ja te cekam kao osoba koja ce ti pomoci kroz sve pocetne procese, zavrzlame i probleme.

Ne razumijem ono za Armina. Ne razumijem zasto si mi rekao uopce. Da stavis na mene neki osjecaj krivnje? Nije mi jasno... Nije ti bilo svejedno. Znam. I razumijem. Ali zasto mi to govoris? Zasto mi dajes do znanja da ti nije svejedno?
Ako su to samo nostalgicne memorije, nemoj mi ih pokazivati. Znam i ja jako dobro sve. Ali nema smisla. Samo pravis stvari gorima. Znas da sam slaba.

I jedan savjet. Ako ovo ustvari citas, zapitaj se malo. Nisi na bloggeru. Zasto jos uvijek otvaras ovaj prozor?

Poetry of a Mathematician
http://nijebitno.blogger.ba
12/10/2009 00:45