beats by dre cheap

Ja. Opet ovakva.

Fakultet ide odlicno, nema problema nikakvih. Ocjene su u vrhu, kao i uvijek.
Radim svoj treci sluzbeni posao. Mozda i cetvrti. Ne znam. Ovaj je placen bogovski, radim na internetu, imam veliku slobodu i jos vecu odgovornost. Ja sam fckn Research Asisstant in Fuqua Graduate School of Business. Zvuci impresivno, zar ne? Bas kao i 9,75$ po satu i 20 sati tjedno. To bi trebalo biti u prosjeku 600$ mjesecno. Da. Zivim sama na drugom kontinentu. Organiziram si zivot. Imam neke prijatelje. Jednog za kojeg bi bila spremna vec sada uraditi sve sto treba. Momak je iz Indije, od 14. godine izdrzava obitelj, a genij je. Imam i raju. To nisu prijatelji vec ekipa za izlaske. Ali su ok. Imam buducnost, financijske planove koji pokrivaju 2 odlaska kuci godisnje. Financiram ih sama naravno. Da.

Novac. Sve je u njemu. I ja nekako uspjevam. Ali mrzim to sto mi se zivot sveo na to. Toliko sam puta zaplakala radi hladnoce moga oca i razmisljanja samo o novcu i prezivljavanju. A sad je to nacin na koji funkcioniram. I ponosna sam na sebe. Jer, dovraga, 18 mi je godina.

I treba mi cigara. Ali necu. Necu. Prestajem. Ne znam zasto. To je neka moja zrtva. Nacin da maknem misli s onoga sto me okupira.

Jer nada koja umre, preboli se. To funkcionira. Probudjena nada budi i nemoc i pitanja.
Ne mogu razmisljati o tome. Ne zelim i ne smijem.

Poetry of a Mathematician
http://nijebitno.blogger.ba
10/10/2009 01:54